Low carb avokádový cheesecake

Evička

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Low carb avokádový cheesecake 1 další fotka

Cheesecake je lahůdka, a když je s avokádem a ještě low carb a keto, můžeme si tento dezert občas dopřát bez výčitek :)

Postup přípravy

  1. Mandle a máslo smíchat vymačkat do formy která je vyložené papírem nechat zatuhnout lednici.

  2. Želatinu Dáme nabobtnat do studené vody smetanu nahřejeme na 40°. Avokáda rozmělníme tyčovým mixérem a postupně do nich přidáváme zakysanou smetanu a stévii. Po nabobtnání želatiny jí dáme rozmíchat do teplé smetany po rozmíchání ji nalejeme do zakysané smetany s avokádem. Poctivě promícháme aby hmotě nebyly kousky sražené želatiny a nakonec přidáme šťávu z limetek.

  3. Nalejeme na ztuhlou část korpusu a necháme ztuhnout minimálně 3 hod. v lednici podáváme posypané skořicí nebo s bobulovym ovocem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte