Losos se salátem z růžičkové kapusty
- 25m
- 1 porce
- jednoduché
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
losos filet | 150 g |
kapusta růžičková | 200 g |
jablka | 1 kus |
olivový olej | 10 ml |
Postup přípravy
-
Lososa orestujeme na pánvi na olivovém oleji. Na salát si nejdříve odkrojíme konce růžičkové kapusty, omyjeme, překrojíme napůl a nakrájíme na drobné proužky. Na pánev dáme olivový olej a přidáme kapstičky, minutku zarestujeme a pak přidáme jablko, které nastrouháme nahrubo na struhadle. Osolíme, opepříme a restujeme. Trvá to chviličku, max 5 minut. Jde o tom, aby kapusta nebyla tuhá, ale aby měla stále hezkou zelenou barvu. Stačí opravdu chvilička do ovadnutí. Pokud se nám to připaluje, můžeme přidat malinko vody a třeba i chvíli podusit pod pokličkou
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 4. Ryby a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů