Losos se salátem z růžičkové kapusty

Adéla Kábelová

Losos se salátem z růžičkové kapusty

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
losos filet 150 g
kapusta růžičková 200 g
jablka 1 kus
olivový olej 10 ml

Postup přípravy

  1. Lososa orestujeme na pánvi na olivovém oleji. Na salát si nejdříve odkrojíme konce růžičkové kapusty, omyjeme, překrojíme napůl a nakrájíme na drobné proužky. Na pánev dáme olivový olej a přidáme kapstičky, minutku zarestujeme a pak přidáme jablko, které nastrouháme nahrubo na struhadle. Osolíme, opepříme a restujeme. Trvá to chviličku, max 5 minut. Jde o tom, aby kapusta nebyla tuhá, ale aby měla stále hezkou zelenou barvu. Stačí opravdu chvilička do ovadnutí. Pokud se nám to připaluje, můžeme přidat malinko vody a třeba i chvíli podusit pod pokličkou

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů