Losos s rýží a fazolky

Adéla Kábelová

Losos s rýží a fazolky

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
losos filet 175 g
zelené fazolové lusky mražené 100 g
rýže basmati 60 g
špenát, čerstvé listy 1 hrst
rajčata sterilovaná, krájená, drcená 100 g
olivový olej 1 lžíce
cibule sladká, šalotka 0,5 kusu
česnek 1 stroužek

Postup přípravy

  1. Nejprve si dáme vařit rýži dle návodu. Poté si na pánvi rozehřejme olivový olej a orestujeme na něm z obou stran opepřeného a osoleného lososa. Poté jej dáme stranou a dáme na pánev nakrájenou cibulku a česnek. Po chvíli také přidáme uvařenou rýži, kterou jsme nechali odkapat k cedníku. Společně vše promícháme a přidáme pár lžic krájených konzervovaných rajčat a hrst čerstvého špenátu. Dochutíme dle chuti solí a pepřem nebo i dalším kořením. Restujeme dokud se všechny chutě hezky nespojí. Mezitím si také ve vroucí vodě uvaříme mražené zelené fazolky, které pak na talíři osolíme a opepříme a máme hotovo!

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů