Losos s rýží a fazolky

Adéla Kábelová

Losos s rýží a fazolky

Postup přípravy

  1. Nejprve si dáme vařit rýži dle návodu.

    Poté si na pánvi rozehřejme olivový olej a orestujeme na něm z obou stran opepřeného a osoleného lososa. Poté jej dáme stranou a dáme na pánev nakrájenou cibulku a česnek. Po chvíli také přidáme uvařenou rýži, kterou jsme nechali odkapat k cedníku. Společně vše promícháme a přidáme pár lžic krájených konzervovaných rajčat a hrst čerstvého špenátu. Dochutíme dle chuti solí a pepřem nebo i dalším kořením. Restujeme dokud se všechny chutě hezky nespojí.

    Mezitím si také ve vroucí vodě uvaříme mražené zelené fazolky, které pak na talíři osolíme a opepříme a máme hotovo!

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte