Losos s koprovou omáčkou

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Losos s koprovou omáčkou

Lososa k obědu připravíte za 20 minut, a pochutnáte si...

Postup přípravy

  1. Filety mírně osolíme, opepříme citrónovým pepřem a pečeme na nepřilnavé pánvi po každé straně cca 5 minut. Pečeme nejprve kůží dolů. Doba pečení je závislá na tloušťce filetů.

  2. V kastrůlku svaříme 2/3 připraveného mléka. Ve zbylém mléce dohladka rozmícháme mouku a přilijeme ke svařenému mléku. Osolíme a přidáme špetku citrónového pepře. Za stálého míchání necháme přejít varem. Nakonec přimícháme nasekaný kopr. S koprem už nevaříme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte