Losos a celerovo - květákové pyré LC

Lucca

Jednoduché, rychlé a spolu se zeleninovým salátem to je pecka.

Losos a celerovo - květákové pyré LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
losos filet 400 g
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 2 špetky
máslo čerstvé 1 lžíce
květák 1 kus
celer 1 kus
kurkuma mletá 1 lžička
máslo čerstvé 2 lžíce
mléko plnotučné 1 dl
sůl 1 lžička

Postup přípravy

  1. Menší Květák si obereme na růžičky, menší celer nakrájíme na Kostky a dáme vařit se solí, kmínem a kurkumou do měkka. Scedíme a rozmixujeme s máslem a mlékem do hladka. Mléko přidáváme postupně do ideální hustoty. Na pánvi rozpustíme máslo a okořeněného lososa orestujeme 3-4 minuty z obou stran, nejdřív kůží dolů. K tomu nějaký mix salátek a máme bezva oběd.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů