Listový salát s balzamikovým octem a krémem
Zdravý salát bez tuku.
- 5m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
mangold | 6 listů |
kapusta kadeřavá, kadeřávek | 20 g |
rajčata cherry | 6 kusů |
ocet balsamikový | 0,5 lžičky |
ocet balsamikový, krém | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Listy mangoldu a kadeřávku omyjeme, z kadeřávku odstraníme tvrdou část listu a natrháme na středně velké kusy. Zakápneme balzamikovým octem a krémem a opatrně promícháme, abychom listy nepomačkali, a ty pak nepůsobily zvadlým dojmem.
-
Naservírujeme na talíře a navrch přidáme na poloviny nakrájená cherry rajčátka.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů