Listový salát s balzamikovým octem a krémem

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Zdravý salát bez tuku.

Listový salát s balzamikovým octem a krémem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
mangold 6 listů
kapusta kadeřavá, kadeřávek 20 g
rajčata cherry 6 kusů
ocet balsamikový 0,5 lžičky
ocet balsamikový, krém 1 lžička

Postup přípravy

  1. Listy mangoldu a kadeřávku omyjeme, z kadeřávku odstraníme tvrdou část listu a natrháme na středně velké kusy. Zakápneme balzamikovým octem a krémem a opatrně promícháme, abychom listy nepomačkali, a ty pak nepůsobily zvadlým dojmem.

  2. Naservírujeme na talíře a navrch přidáme na poloviny nakrájená cherry rajčátka.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů