LÍN NA MÁSLE S KEDLUBNOU

Oli

Krásné na pohled, chutné lowcarb na chuť...ryba nezklame. Děkujeme Věře Husákové za tip :)

LÍN NA MÁSLE S KEDLUBNOU

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
pstruh 1 kus
sůl 0,5 lžičky
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
máslo čerstvé 1 lžička
česnek stroužky 1 kus
kedlubna 1 kus
sůl 0,5 lžičky
kurkuma mletá 1 špetka

Postup přípravy

  1. Lína omyji, osuším, osolím, pokapu citronem a nechám alespoň hodinu odležet. Mezitím si uvařím na skus kedlubnu v osolené vodě s trochou kurkumy.

  2. Zapékací misku vytřu máslem, dám osušenou rybu do které jsem vložila plátek másla, nakrájený stroužek česneku, nasypu kolem kedlubnu a peču na 180°C 25 minut.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů