LÍN NA MÁSLE S KEDLUBNOU
Krásné na pohled, chutné lowcarb na chuť...ryba nezklame. Děkujeme Věře Husákové za tip :)
- 35m
- 1 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
pstruh | 1 kus |
sůl | 0,5 lžičky |
citronová šťáva, čerstvá | 1 lžička |
máslo čerstvé | 1 lžička |
česnek stroužky | 1 kus |
kedlubna | 1 kus |
sůl | 0,5 lžičky |
kurkuma mletá | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Lína omyji, osuším, osolím, pokapu citronem a nechám alespoň hodinu odležet. Mezitím si uvařím na skus kedlubnu v osolené vodě s trochou kurkumy.
-
Zapékací misku vytřu máslem, dám osušenou rybu do které jsem vložila plátek másla, nakrájený stroužek česneku, nasypu kolem kedlubnu a peču na 180°C 25 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů