Lilek ala pizza - nízkosacharidový
#zeleninovavecere #lehka #vecere #neboobed #svunileta #vzpominky #naleto #zdravastrava #lilek #baklazan #sunka #parmazan #healthydinner #lunch #summerfood #aubergine #mozzarella #parmigianoreggiano #dryed #ham #basil #butter #tomatoe
- 30m
- 1 porce
- středně obtížné
- Evropská
- Grilování
- Jíme venku
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Párty
- Primal
- Předkrmy
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
lilek | 1 kus |
máslo čerstvé | 1 lžíce |
sůl | 1 lžička |
rajský protlak | 2 lžíce |
sýr parmazánového typu | 20 g |
šunka sušená, schwarzwaldská šunka | 40 g |
mozzarella, měkký sýr | 1 kus |
rajčata | 2 kusy |
bazalka čerstvá | 1 hrst |
Postup přípravy
-
- lilky nakrajejte na platky, osmazte na masle (ci ghi) dozlatova, dejte okapat na ubrousek (nedavam pred smazenim vypotit), pote naskladat na plech (klidne s pec.papirem), osolit, potrit protlakem, parmazan, sunka, mozzarella, rajce (kdo chce, da kamkoli i cesnek cerstvy, popr.suseny), zapect v troube 10-15 minut na 220°C, pripadne ke konci chvili gril
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů