Lilek ala pizza - nízkosacharidový

Michaela Rau

#zeleninovavecere #lehka #vecere #neboobed #svunileta #vzpominky #naleto #zdravastrava #lilek #baklazan #sunka #parmazan #healthydinner #lunch #summerfood #aubergine #mozzarella #parmigianoreggiano #dryed #ham #basil #butter #tomatoe

Lilek ala pizza - nízkosacharidový

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
lilek 1 kus
máslo čerstvé 1 lžíce
sůl 1 lžička
rajský protlak 2 lžíce
sýr parmazánového typu 20 g
šunka sušená, schwarzwaldská šunka 40 g
mozzarella, měkký sýr 1 kus
rajčata 2 kusy
bazalka čerstvá 1 hrst

Postup přípravy

  1. - lilky nakrajejte na platky, osmazte na masle (ci ghi) dozlatova, dejte okapat na ubrousek (nedavam pred smazenim vypotit), pote naskladat na plech (klidne s pec.papirem), osolit, potrit protlakem, parmazan, sunka, mozzarella, rajce (kdo chce, da kamkoli i cesnek cerstvy, popr.suseny), zapect v troube 10-15 minut na 220°C, pripadne ke konci chvili gril

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů