Lehký ředkvičkový salát

Jídelní plán

Lehký ředkvičkový salát

Lehký, jarní salát s ředkvičkami a vajíčky. Je vhodný pro LC stravování.

Postup přípravy

  1. Cuketu rozkrájíme na cca centimetrové krychličky, osolíme a s trochou vody prohřejeme na pánvi. Necháme zchladnout. Cuketu můžeme vyměnit za (300g) uvařený květák, kedlubnu nebo muškátovou dýni.

    Vejce uvaříme, necháme zchladnout. Oloupaná vajíčka, sýr i ředkvičky nakrájíme na kostičky.

    Vymícháme zálivku - jogurt, sůl, pepř, citronovou šťávu.

    Veškeré suroviny smícháme, ochutnáme a případně dochutíme. Necháme alespoň hodinu odležet v chladničce.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte