Ledový jáhlový dezert se skořicí, višněmi a hruškou

Na vlně chuti

Ledový jáhlový dezert se skořicí, višněmi a hruškou

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
jáhly, proso 60 g
skořice mletá 0,5 lžičky
višně 200 g
hruška 1 kus
mandle lupínky 50 g

Postup přípravy

  1. Jáhly propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou. Dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody společně se skořicí 15-20min. Přiklopíme, necháme vsáknout přebytečnou vodu.

  2. Připravíme si ovoce. Já měla mražené - višně, necháme je povolit, přidáme nastrouhanou hrušku, vše společně s jáhly rozmixujeme. Na vrch přidáme pár mražených třešní a mandlí.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů