Jen 10x10 cm, ale jinak je to moc dobrý nízkosacharidový dezert:).
Každou vrstvu vždy nechat stuhnout (mrazák).
- 1h
- 7 kusů
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
40 g |
40 g |
20 g |
20 g |
15 g |
15 g |
45 ml |
45 ml |
Krém | |
200 g |
200 g |
20 g |
20 g |
20 g |
20 g |
Poleva | |
30 g |
30 g |
12 ml |
12 ml |
Postup přípravy
-
- 40 g kokos.mouka, 20 g odtučněná mandlová mouka (protein), 15 g ořechové máslo, 45 ml vody - vše smíchat.
-
1 philadelphia, 20 g sladidla, 20 g kokos.krém - krém rozehřát a vše smíchat do hladka.
-
- 30 g čoko, 12 ml mléka - rozpustit.
Každou vrstvu vždy nechat stuhnout (mrazák).
Makronutrienty
27%
20%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 352 kJ | 777 kJ |
Kalorická hodnota | 323 kcal | 186 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
13,5 g
5,27 g |
7,73 g
3,03 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,35 SVJ | 0,773 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
25,9 g
10,1 g |
14,9 g
5,81 g |
Bílkoviny | 10,1 g | 5,8 g |
Sůl | 0,387 g | 0,222 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů