LC noky + uzené + špenát
Nepříliš cenově náročné jídlo, na kterém si skvěle pochutnáte.
- 30m
- 35 porcí
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Posvícení
- Přílohy
- Recepty po babičce
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 35 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
tvaroh měkký, kostka | 130 g |
vajíčka | 3 kusy |
vláknina bramborová | 30 g |
psylium | 20 g |
sůl himálajská jemná | 0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Tvaroh a vajíčka promícháme, přidáme sůl, vlákninu a psyllium. Vše důkladně zamícháme a necháme odstát min. 20 minut. Pak z těsta vyvalujeme hady, které nožem nakrájíme na kousky, ze kterých utvoříme kuličky. Vložíme je do vroucí osolené vody a vaříme 5 minut. Poté scedíme.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů