LC BRUSELSKÝ DORT

Mirka Litvanová

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

LC BRUSELSKÝ DORT

Nízkosacharidový (low carb) a keto, skvělý smetanový moučník - to je bruselský dort :). Chuťově se tomu z cukrárny podobá hodně...:)

Je dělaný ve formě 15 cm, neboť moučníky a pečivo střídmě:)

Postup přípravy

  1. Vše smíchat a přidat sníh. Péct 160 °C 30 min. Po vychladnutí seříznout do roviny.

  2. Vše kromě másla "zahřát" na malém plameni, NESMÍ se vařit! Po zhoustnutí odstavit, nechat vychladnout. Vmíchat máslo. Dát na korpus a nechat stuhnout

  3. Ušlehat smetanu (250 ml) a dát na krém. Ozdobit

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte