Latte řezy
- 2h
- 20 porcí
- středně obtížné
Suroviny pro 20 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
ovesná mouka | 120 g |
vajíčka | 2 kusy |
cukr třtinový | 3 lžíce |
prášek proteinový | 30 g |
kypřící prášek do pečiva | 1 kus |
kakaový prášek, holandské kakao | 2 lžíce |
voda vařící | 8 lžic |
kokosový olej | 2 lžíce |
káva instantní | 2 lžičky |
mléko polotučné 1,5% tuku | 500 ml |
puding s příchutí, prášek | 2 kusy |
cukr třtinový | 3 lžíce |
rum (originál tuzemský) | 1 lžička |
prášek proteinový | 30 g |
káva instantní | 1 lžička |
tvaroh měkký polotučný | 1 kus |
vaječný bílek | 1 kus |
tvaroh měkký polotučný | 300 g |
cukr třtinový | 2 lžíce |
bílý jogurt | 150 g |
skořice mletá | 1 lžička |
Postup přípravy
-
V misce smícháme sypké suroviny, přidáme ostatní suroviny a promícháme. Pečeme při teplotě cca 180st. Po upečení necháme korpus vychladnout.
-
Uvaříme pudingový krém a necháme zchladnout, zašleháme tvaroh. Korpus krémem rovnoměrně potřeme a dáme ztuhnout alespoň na hodinu do lednice. Mezi tím si připravíme poslední vrstvu.
-
Vyšleháme z bílku tuhý sníh. Všechny ingredience na druhý krém vyšleháme a natřeme na pudinkovou vrstvu. Na závěr poprášíme skořicí a dáme vychladit.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů