Latte řezy

Kristýna Sixtová, výživové poradenství Six Fitness

Latte řezy

Suroviny pro 20 osob

Čeho Kolik
ovesná mouka 120 g
vajíčka 2 kusy
cukr třtinový 3 lžíce
prášek proteinový 30 g
kypřící prášek do pečiva 1 kus
kakaový prášek, holandské kakao 2 lžíce
voda vařící 8 lžic
kokosový olej 2 lžíce
káva instantní 2 lžičky
mléko polotučné 1,5% tuku 500 ml
puding s příchutí, prášek 2 kusy
cukr třtinový 3 lžíce
rum (originál tuzemský) 1 lžička
prášek proteinový 30 g
káva instantní 1 lžička
tvaroh měkký polotučný 1 kus
vaječný bílek 1 kus
tvaroh měkký polotučný 300 g
cukr třtinový 2 lžíce
bílý jogurt 150 g
skořice mletá 1 lžička

Postup přípravy

  1. V misce smícháme sypké suroviny, přidáme ostatní suroviny a promícháme. Pečeme při teplotě cca 180st. Po upečení necháme korpus vychladnout.

  2. Uvaříme pudingový krém a necháme zchladnout, zašleháme tvaroh. Korpus krémem rovnoměrně potřeme a dáme ztuhnout alespoň na hodinu do lednice. Mezi tím si připravíme poslední vrstvu.

  3. Vyšleháme z bílku tuhý sníh. Všechny ingredience na druhý krém vyšleháme a natřeme na pudinkovou vrstvu. Na závěr poprášíme skořicí a dáme vychladit.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů