Latte řezy

Dagmar Kazdová

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Latte řezy

Postup přípravy

  1. Uvaříme oba pudinky v ½ l mléka s 3 lžícemi cukru. Necháme vychladit.

    Vejce ušleháme s cukrem a horkou kávou do pěny, přidáme mouku, olej, kakao a prášek. Lehce vše smícháme a pečeme na plechu s vyšším okrajem vyloženým pečícím papírem asi 8-10 minut.

    Necháme vychladnout.

  2. Ušleháme máslo s cukrem a přidáme po lžících pudink. Nakonec vmícháme rum a tvaroh. Vyšleháme do hustého krému.

    Natřeme na korpus a ozdobíme ušlehanou šlehačkou, případně rozpuštěnou čokoládovou polevou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte