LASAGNE - low carb

Ali

LASAGNE - low carb

Miluju lasagne, tak jsem si je udělala - nízkosacharidové (LC).

Postup přípravy

  1. Velký lilek na kolečka, posolit, nechat vypotit. Mezi tím....

  2. Kilo mletého masa na cibuli, osolit, opepřit a koření na špagety. Až je to skoro hotové, přidám plechovku krájených rajčat a plechovku cherry rajčat. Nechám podusit jen do té doby, než se trochu zredukuje množství šťávy.

  3. Na plech pokladu lilek, na to masovou směs, na to žampióny na plátky (polovinu z asi 7ks žampiónů), pak plátky sýra po celém plechu (to je místo bešamelu

  4. Pak druhou polovinu masové směsi, druhou polovinu žampiónů, konečná vrstva je lilek a protože jsem ho měla málo, nakrájela jsem k němu na kolečka cuketu. Poklást sýrem a posypat kořením.

  5. Pekla jsem pekáč přikryt ý druhým pekáčem na 180st.asi 50min až hodinu podle vzhledu opečení sýru.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte