LANGOŠ
Oblíbené jídlo v lowcarb úpravě. Děkujeme Věře Husákové za recept :)
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Mixér
- Obědy a večeře
- Primal
- Recepty po babičce
- Smažení v tuku
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
mozzarella | 0,5 kusu |
vajíčka | 1 kus |
mouka z kešu ořechů | 1 lžíce |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů | 1 špetka |
sůl | 1 špetka |
sádlo | 1 lžíce |
rajský protlak | 1 lžíce |
voda vlažná | 1 lžička |
česnek stroužky | 2 kusy |
sůl | 1 špetka |
sýr gouda | 30 g |
Postup přípravy
-
Vše umixuji a nechám 10minut odpočinout. Pak na sádle opeču. V hrnku si rozmíchám lžíci protlaku s lžičkou vody, rozetřeným česnekem se solí, potřu a posypu goudou.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů