KVĚTOTO - květákové rizoto LC

Oli

Zkusila jsem domácí květák upravit nízkosacharidově zase jinak. Je to moc dobré, záleží na masíčku, jaké si dáte:)

KVĚTOTO - květákové rizoto LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
květák 0,5 kusu
sádlo 1 lžíce
cibule 1 kus
kuřecí maso pečené nebo grilované 200 g
kořenicí směs grilovací koření 1 lžička
cibulka jarní, sečka 0,5 svazku

Postup přípravy

  1. Květák si uvaříme do skoro měkka se solí a kmínem. Na sádle si orestujeme cibuli, bílé konce cibulky, kostičky masa a přidáme koření.

  2. Květák si nakrájíme na kousky a přidáme k masu, zarestujeme. Nakonec dáme zelené části jarní cibulky. Servírujeme s čerstvým salátem, já měla pak-choi.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů