Květákový nákyp - nízkosacharidový

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Květákový nákyp - nízkosacharidový 1 další fotka

Pokud máte květák, nějaké zbytky masa, zeleninu, sýry...upečte si tento low carb (LC) oběd, plný vitamínů a bílkovin.

Postup přípravy

  1. Květák, mrkev, sýr a česnek si nastrouháme nahrubo.

    Maso na kostičky, klobásky na kolečka. Hokkaido vydlabeme, nakrájíme na tenké proužky.

    Remosku vymažu máslem, pokladu na plátky nakrájenou kedlubnou.

  2. Vše smícháme, přidáme vajíčka a mokrou hmotu uhladíme na vrstvu kedlubny (ta slouží jako brambory). Poklademe kolečky klobásy, příp. ještě posypeme sýrem.

    Pekla jsem asi 40 minut v remosce.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte