Květákové rizoto s kuřecím masem
Místo rýže květák, čili lowcarb "květoto" :)
- 25m
- 1 porce
- středně obtížné
- Dušení
- Evropská
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Paleo
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaříme ze základu
- Whole30
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
olivový olej panenský | 1 lžíce |
cibule | 50 g |
česnek stroužky | 2 kusy |
květák | 150 g |
kuřecí maso pečené nebo grilované | 150 g |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
paprika sladká mletá | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme nahrubo nastrouhaný syrový květák , maso , osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nasekaný česnek a mletou papriku. Malinko podlijeme vodou. Promícháme a krátce orestujeme.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů