Květákové rizoto

Oli

Květákové rizoto

Zdravé lowcarb jídlo - krémové a syté.

Děkujeme Jitce Klusáčkové za recept :)

Postup přípravy

  1. Na ghee orestovat jednu bílou cibuli, přidat 3 stroužky česneku nakrájené na drobno, nechat rozvonět.

    Přidat na malé kousíčky nakrájené krůtí prso 250g, uzená sůl, pepř, chilli, špetičku muškátového oříšku, orestovat.

  2. Přidat 3 hnědé žampiony nakrájené na menší kousky /záleží na vkusu každého/, orestovat, přidat květákovou rýži 400g, 100ml smetany a 100g strouhaného parmezánu. Míchat do zhoustnutí. Nakonec přidat čerstvý kopr nakrájený nadrobno. Promíchat a šmitec.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte