Květákové noky “gnocchi” - nízkosacharidové

Jídelní plán

Už je to pár dní, co jsem chtěla zkusit LC dýňové noky. Dýni jsem ale mezitím spotřebovala a v lednici jsem měla ještě květák.. Než jsem se do toho ale pustila podle sebe, tak jsem to hodila do googlu a kdo mi tak vyjel jako prvni?! @paleosnadno :) Tak jsem šla na jistotu a udělala je podle p.Lucky Grusové-děkujeme! Jsou peckovní :)

Květákové noky  “gnocchi” - nízkosacharidové

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
květák 1 kus
mozzarella, měkký sýr 2 kusy
žloutky 4 kusy
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Květák si uvaříme v osolené vodě a necháme vychladnout. Přebytečnou vodu vymačkáme v utěrce, přidáme ostatní suroviny a rozmixujeme. Vytvoříme noky, které dáme na pečící papír a lehce zamáčkeme vidličkou. Pečeme na 170°C dozlatova.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů