Květák v župánku - LC

Zajímavá a zdravá lowcarb úprava květáku... Děkujeme Zuzce Causeway za originální recept :)

Květák v župánku - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
květák 1 kus
sůl 1 lžička
vajíčka 4 kusy
sýr čedar, cheddar 100 g
smetana ke šlehání, šlehačka 100 ml
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
slanina anglická 100 g

Postup přípravy

  1. Květák uvaříme do poloměkka ve slané vodě, necháme okapat. Z vajíček, šlehačky a sýra si připravíme těstíčko, osolíme a opepříme.

  2. Na misku uložíme květák, polijeme připravenou směsí a dáme zapéct asi na 30 minut. Potom poklademe plátky slaniny a dopečeme do zrůžovění. Doplníme čerstvým zeleninovým salátkem a pochutnáváme si :)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů