Květák v těstíčku - LC
Úžasné lowcarb letní jídlo, doplněné česnekovým dipem. Děkujeme Adrienne Aďuška Šulcová za skvělý recept!
- 30m
- 4 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Mixér
- Obědy a večeře
- Pečení
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
květák | 1 kus |
droždí lahůdkové sušené, tebi | 2 lžíce |
psylium | 2 lžíce |
sůl | 0,5 lžičky |
mozzarella | 1 kus |
vajíčka | 3 kusy |
paprika sladká mletá | 0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Zmixovala som mozzarellu, 3 vajcia, trochu soli, mletej červenej papriky, 2 PL lahodkoveho droždia a 2 PL psyllia, nechala som chvíľu odležať nech je cestíčko take ,, hustejšie. S dvoma vidličkami som karfiol pomáčala v tom cestíčku, a ukladala na plech na peciaci papier...piekla som na 200 stupňov kym nebol povrch pekne zlatohnedy....kto chce moze si karfiol predvarit, ja ho mam rada chrumkavý :)
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů