Kváskový chléb | bez hnětení

Live with Anny

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Kváskový chléb | bez hnětení

Pečivo doma už moc nejíme, ale když dostaneme chuť na chléb udělám tento kváskový.

Dělala jsem jich už spoustu a zkoušela různé recepty a triky, které na internetu najdete.. Nakonec jsem si upravila jeden recept, který mi byl nejmilejší a to recept bez hnětení :). Je to méně pracné a výsledek je stejně tak dobrý.

Tip: Musíte počítat s tím, že těsto kyne 12 hodin. Já zadělávám na chleba většinou o víkendu v 10 hodin večer a druhý den v 10 ráno jej dodělám. Chléb ještě musí vystydnout, takže ho jíme až odpoledne. Dá se také chléb stihnout i během jednoho dne. Stačí jej zadělat ráno, než půjdete do práce či školy – př. v 7 ráno a v 7 večer téhož dne chléb dodělat.

Postup přípravy

  1. Postup na chléb je ve videonávodu

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte