Kuskusové rizoto z kuřátka pečeném na Českém Ghíčku

Na vlně chuti

Když nám zbylo kuřátko pečené na Českém Ghíčku tak jsme ho zužitkovali do rizota, prostě jak si ušetřit čas a šmáknout si.

Kuskusové rizoto z kuřátka pečeném na Českém Ghíčku

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
Kuskus 20 g
mrkev 1 kus
kukuřice mražená 50 g
hrášek čerstvý, luskový 50 g
pórek 0,5 kusu
kuřecí maso pečené nebo grilované 100 g

Postup přípravy

  1. Kuskus zalijeme uvařenou vodou a přiklopíme.

  2. Zeleninu si uvaříme v páře, smícháme s kuskusem a masem, které jsme obrali z kuřete, přidáme výpek z kuřete, zamícháme, servírujeme. Ozdobíme pórkem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů