Kuskusové rizoto z kuřátka pečeném na Českém Ghíčku
Když nám zbylo kuřátko pečené na Českém Ghíčku tak jsme ho zužitkovali do rizota, prostě jak si ušetřit čas a šmáknout si.
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
Kuskus | 20 g |
mrkev | 1 kus |
kukuřice mražená | 50 g |
hrášek čerstvý, luskový | 50 g |
pórek | 0,5 kusu |
kuřecí maso pečené nebo grilované | 100 g |
Postup přípravy
-
Kuskus zalijeme uvařenou vodou a přiklopíme.
-
Zeleninu si uvaříme v páře, smícháme s kuskusem a masem, které jsme obrali z kuřete, přidáme výpek z kuřete, zamícháme, servírujeme. Ozdobíme pórkem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů