Kuřecí stehno s čočkou a zeleninovým salátem

Adéla Kábelová

Kuřecí stehno s čočkou a zeleninovým salátem

Postup přípravy

  1. Kuřecí stehna rozkrojíme v kloubu, abychom získali kuřecí paličku a horní stehno. Ochutíme solí, pepřem, paprikou, sušeným česnekem a olivovým olejem. Pečeme buď v troubě s trochou vody nebo v horkovzdušné fritéze.

    Čočku vyndáme z konzervy a v sítku propláchneme pod tekoucí vodou. Necháme okapat. Na pánvi si rozehřejeme olivový olej a zesklovatíme nadrobno nakrájenou šalotku. Přidáme nadrobno nakrájenou kapii, čočku, osolíme, opepříme a chvíli společně restujeme.

    V míse smícháme rukolu, nakrájená rajčata, ředkvičku a okurku a dochutíme zálivkou z olivového oleje, octa, hořčice, soli a pepře.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte