Kuřecí stehno s červeným zelím a dýní

Adéla Kábelová

Kuřecí stehno s červeným zelím a dýní

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kuřečí stehna, čtvrtky 2 kusy
cibule červená 1 kus
kysané červené zelí 250 g
dýně Hokkaido 350 g
olivový olej 5 ml
sůl 2 špetky
pepř černý 2 špetky
paprika sladká mletá 1 špetka

Postup přípravy

  1. Do pekáče dám červené zelí a na kostičky nakrájenou červenou cibuli. Osolím, opepřím a promíchám. Na zelí dám kuřecí kuřecí stehna, která jsem obalila solí, pepřem a paprikou. Dám péct do trouby rozehřáté na 200 stupňů na cca hodinu a půl. Občas stehna přeliju výpekem. Cca 30 minut před tím, než budou stehna hotová, dám do trouby také dýni. Nakrájím ji na tenké měsíčky, pokapu olivovým olejem, solí a pepřem a dám na pečící papír na plech.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů