
- 1h
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
0,2 lžičky |
0,2 lžičky |
1 kus |
1 kus |
0,1 kusu |
0,1 kusu |
1 lžička |
1 lžička |
Marináda | |
4 lžíce |
4 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
0,2 lžičky |
0,2 lžičky |
1 lžička |
1 lžička |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Stehno osolíme, pokmínujeme a mašlovačkou potřeme marinádou.
V marinádě obalíme květák a mrkev.
Do zapékací mísy vložíme stehno a pečeme na 190 st. Před dokončením vložíme marinovanou zeleninu , kousek másla a pečeme 10-15 minut.
Podáváme s čerstvou zeleninou.
Makronutrienty
13%
34%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 795 kJ | 3 545 kJ |
Kalorická hodnota | 190 kcal | 847 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
3,81 g
1,45 g |
17 g
6,46 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,381 SVJ | 1,7 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
15,5 g
2,83 g |
69,1 g
12,6 g |
Bílkoviny | 9,79 g | 43,6 g |
Sůl | 1,6 g | 7,15 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů