Kuřecí rolky s Pak Choi
Jarní lowcarb oběd, můžeme naplnit čerstvými bylinkami. Další receptíky najdete zde: https://www.instagram.com/p/CcaLAJoL47g/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- 1h
- 2 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Oslava
- Pečení
- Primal
- Vaříme ze základu
- Velikonoce
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kuřecí stehenní řízek | 300 g |
slanina | 50 g |
žampiony čerstvé | 4 kusy |
hrášek mražený | 30 g |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžíce |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 2 špetky |
pak choi, asijské zelí | 300 g |
máslo čerstvé | 1 lžička |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 2 špetky |
Postup přípravy
-
Osmahneme slaninu, žampiony a hrášek. Stehenní řízky si z obou stran osolíme a opepříme, dáme na alobal, naplníme směsí a zamotáme do alobalu. Pečeme na 180 stupňů 40 minut. Poté opečeme na másle ze všech stran.
-
Pak Choi osolíme, opepříme a dusíme na másle doměkka.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů