Jarní lowcarb oběd, můžeme naplnit čerstvými bylinkami.
Další receptíky najdete zde:
https://www.instagram.com/p/CcaLAJoL47g/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- 1h
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Rolky | |
---|---|
300 g |
300 g |
50 g |
50 g |
4 kusy |
4 kusy |
30 g |
30 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
2 špetky |
2 špetky |
2 špetky |
2 špetky |
Pak Choi | |
300 g |
300 g |
1 lžička |
1 lžička |
2 špetky |
2 špetky |
2 špetky |
2 špetky |
Postup přípravy
-
Osmahneme slaninu, žampiony a hrášek. Stehenní řízky si z obou stran osolíme a opepříme, dáme na alobal, naplníme směsí a zamotáme do alobalu. Pečeme na 180 stupňů 40 minut. Poté opečeme na másle ze všech stran.
-
Pak Choi osolíme, opepříme a dusíme na másle doměkka.
Makronutrienty
10%
43%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 539 kJ | 2 108 kJ |
Kalorická hodnota | 129 kcal | 504 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2 g
0,128 g |
7,82 g
0,502 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,2 SVJ | 0,782 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
9,66 g
3,8 g |
37,8 g
14,9 g |
Bílkoviny | 8,7 g | 34 g |
Sůl | 3,33 g | 13 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů