Kuřecí prso se smetanovo-špenátovou omáčkou a batátové hranolky

Lenny73

Kuřecí prso se smetanovo-špenátovou omáčkou a batátové hranolky

Krásný den a dobrou chuť, pro více klikni:

@hrisny_lowcarb

https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb/profilecard/...

Postup přípravy

  1. Maso nakořeníme a potřeme česnekem, poté zprudka osmahneme na másle z obou stran a dáme na 180 stupňů do trouby na cca 20 minut.

  2. Na pánvi, s výpekem z kuřete, podusíme špenát s česnekem, poté přilijeme smetanu a redukujeme do požadované hustoty, osolíme a opepříme.

  3. Batát omyjeme, nakrájíme a promícháme s olejem a kořením, pečeme na 180 stupňů doměkka.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte