Kuřecí prso, dušená kedlubna, vejce a avokádo

Romča

Kuřecí prso, dušená kedlubna, vejce a avokádo

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
kuřecí prsa 200 g
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
kořenicí směs kari, jemné 1 špetka
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
kedlubna 1 kus
sůl 1 špetka
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
avokádo 0,5 kusu
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
vajíčka 1 kus

Postup přípravy

  1. Kuřecí prso osolíme, opepříme a posypeme trochou kari. Z obou stran opečeme na ghí. Kedlubnu oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Dáme na rozpuštěné ghí a osolíme , podusíme. Avokádo pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Podáváme s čerstvou zeleninou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů