Kuřecí prsa se smetanovou omáčkou z parmazánu a hořčice

Kuřecí prsa se smetanovou omáčkou z parmazánu a hořčice

Jednoduchý recept pro low carb dietu.

Postup přípravy

  1. 1. Kuřecí prsa očistěte a na olivovém oleji opečte z obou stran na rozpálené pánvi nebo hrnci, který má poklici (tu budeme potřebovat později)

    2. Až bude maso akorát rovnoměrně do zlatova opečené, vyjměte z hrnce. Pokud se na povrchu pánve lehce přichytila šťáva, můžete do pánve přidat trochu vody a zamíchat, aby se pustila. Ale nevylévat, pokud není spálená. Dodá nám lepší chuť.

    3. Přilijte smetanu, přisypte na jemno nastrouhaný parmazán, ochuťte hořčicí, solí a pepřem dle chuti. Vše rozmíchejte.

    4. Poté znovu vložte maso a přiklopte poklicí. Nechte chvíli zvolna probublávat. Aby se maso dodělalo i uvnitř a nebylo syrové.

    5. Podáváme s libovolnou přílohou či salátem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte