Kuřecí po indicku & cuketa a fazolky

Máte rádi vůni Indie, její chutě? Tento zajímavý recept nám poskytla Ruth Šormová :)

Kuřecí po indicku & cuketa a fazolky

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
kuřecí prsa 2 kusy
cibule 1 kus
fazolové lusky mražené 100 g
cuketa 1 kus
kořenicí pasta tika masala 1 lžíce
sůl 1 lžička
kokosové mléko 400 ml
kokos sušený, strouhaný 2 lžíce
olivový olej 1 lžíce
sůl 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Orestovat proužky cibule a kostky kuřecího masa. Osolit, přidat směs indického koření tikka masala, strouhaný kokos a dusit doměkka, nakonec vmíchat kokosové mléko.

  2. Na druhé pánvi krátce orestovat na olivovém oleji kostky cukety a fazolky, aby zelenina zůstala al dente, osolit.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů