Kuřecí nudličky na pórku, restovaná červená řepa - LC
Nízkosacharidový (lowcarb) zdravý oběd či večeře. Kuřecí maso a červená řepa je moc dobrá kombinace...
- 15m
- 1 porce
- jednoduché
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
kuřecí prsa | 120 g |
olivový olej | 1 lžička |
kořenicí směs na čínu | 0,5 lžičky |
sojová omáčka | 1 lžička |
worcestrová omáčka | 1 lžička |
pórek | 1 kus |
červená řepa | 1 kus |
žlutá paprika | 0,3 kusu |
červená paprika | 0,3 kusu |
špenát, čerstvé listy | 1 hrst |
zakysaná smetana | 1 lžíce |
sůl | 1 špetka |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Maso si naložíme pokud možno předem - nakrájíme prso na nudličky, smícháme s olejem, kořením a omáčkami (LC) a dáme do lednice.
-
Na sádle si orestujeme maso, přidáme nakrájený pórek a společně restujeme asi 5 minut. Vypneme, přiklopéme a necháme dojít.
-
Na výpeku z masa si orestujeme nakrájenou červenou řepu (již předvařenou), osolíme a opepříme.
-
Servírujeme pěkně barevně, jíme i očima:)
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů