Kuřecí nudličky na pórku, restovaná červená řepa - LC

Oli

Nízkosacharidový (lowcarb) zdravý oběd či večeře. Kuřecí maso a červená řepa je moc dobrá kombinace...

Kuřecí nudličky na pórku, restovaná červená řepa - LC

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
kuřecí prsa 120 g
olivový olej 1 lžička
kořenicí směs na čínu 0,5 lžičky
sojová omáčka 1 lžička
worcestrová omáčka 1 lžička
pórek 1 kus
červená řepa 1 kus
žlutá paprika 0,3 kusu
červená paprika 0,3 kusu
špenát, čerstvé listy 1 hrst
zakysaná smetana 1 lžíce
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Maso si naložíme pokud možno předem - nakrájíme prso na nudličky, smícháme s olejem, kořením a omáčkami (LC) a dáme do lednice.

  2. Na sádle si orestujeme maso, přidáme nakrájený pórek a společně restujeme asi 5 minut. Vypneme, přiklopéme a necháme dojít.

  3. Na výpeku z masa si orestujeme nakrájenou červenou řepu (již předvařenou), osolíme a opepříme.

  4. Servírujeme pěkně barevně, jíme i očima:)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů