Kuřecí nudličky na pórku, restovaná červená řepa - LC

Oli

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Kuřecí nudličky na pórku, restovaná červená řepa - LC

Nízkosacharidový (lowcarb) zdravý oběd či večeře. Kuřecí maso a červená řepa je moc dobrá kombinace...

Postup přípravy

  1. Maso si naložíme pokud možno předem - nakrájíme prso na nudličky, smícháme s olejem, kořením a omáčkami (LC) a dáme do lednice.

  2. Na sádle si orestujeme maso, přidáme nakrájený pórek a společně restujeme asi 5 minut. Vypneme, přiklopéme a necháme dojít.

  3. Na výpeku z masa si orestujeme nakrájenou červenou řepu (již předvařenou), osolíme a opepříme.

  4. Servírujeme pěkně barevně, jíme i očima:)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte