Kuřecí maso plněné bryndzou - LC

Kuřecí kapsa je vždycky dobrá - tato nízkosacharidová od Boženky Vaculkové s bryndzou. Děkujeme za recept :)

Kuřecí maso plněné bryndzou - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kuřecí prsa 2 kusy
kořenicí směs na kuře 2 lžičky
slanina anglická 50 g
brynza, měkký ovčí sýr 100 g
olivový olej 1 lžička

Postup přípravy

  1. 2 kuřecí prsa rozkrojit, naklepat, posypat kořením na kuře, dát plátek anglické, půl kostky bryndzy, přehnout na půlku, dát na plech s pečícím papírem, pokapat olivovým olejem péct na 180st 35-45 minut.

  2. Na talíř servírujeme nakrájené, aby vynikla struktura kapsy. Doplníme čerstvou zeleninou, já mám polníček a rajčátka.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů