Kuřecí maso plněné bryndzou - LC
Kuřecí kapsa je vždycky dobrá - tato nízkosacharidová od Boženky Vaculkové s bryndzou. Děkujeme za recept :)
- 50m
- 2 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kuřecí prsa | 2 kusy |
kořenicí směs na kuře | 2 lžičky |
slanina anglická | 50 g |
brynza, měkký ovčí sýr | 100 g |
olivový olej | 1 lžička |
Postup přípravy
-
2 kuřecí prsa rozkrojit, naklepat, posypat kořením na kuře, dát plátek anglické, půl kostky bryndzy, přehnout na půlku, dát na plech s pečícím papírem, pokapat olivovým olejem péct na 180st 35-45 minut.
-
Na talíř servírujeme nakrájené, aby vynikla struktura kapsy. Doplníme čerstvou zeleninou, já mám polníček a rajčátka.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů