Kuřecí koule s batáty, smetanou a parmezánem

Oli

Skvělé lowcarb jídlo od Petry Šenkové, děkujeme :)

Kuřecí koule s batáty, smetanou a parmezánem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kuřecí prsa 1,5 kusů
vajíčka 1 kus
římský kmín mletý, cumin 1 lžička
paprika sladká mletá 1 lžička
rajský protlak 1 lžička
česnek stroužky 1 kus
cibule 1 kus
batáty, sladké brambory 400 g
smetana na vaření 100 g
sýr parmazánového typu, strouhaný 30 g

Postup přípravy

  1. 1,5 kuřecí prsa, 1 vejce, lžička římského kmínu, lžička papriky, lžička koriandrové pasty, lžička protlaku, 1 cesnek a 1 menší cibule - vše vymixovat do hladka, udělat koule a hodit zvlášť do trouby stejně jako bataty, před dopečením smíchat se smetanou a parmezánem a dopéct.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů