KUŘECÍ BURGER

Oli

Když potřebujete večer doplnit bílkoviny s minimem tuku:). Další recepty na mém IG: www.instagram.com/b_to_my_b

KUŘECÍ BURGER

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
kuřecí stehenní řízek 500 g
bazalka čerstvá 2 snítky
kořenicí směs kari, jemné 1 lžička
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka
žampiony čerstvé 100 g
pórek 100 g
olivový olej 10 ml

Postup přípravy

  1. Maso si ochutím, já mám úplně nejvíc nejraději kombinaci čerstvá bazalka a kari, ale je to na vás 😊 a hodím ho na sucho do kontaktního grilu (rovnou píšu, že mám OptiGril XXL a je to skvělý pomocník do kuchyně i na dovolenou - pokud teda nejezdíte na ól inkluzíf do resortu :)

  2. Když se maso dělá, nakrájím si pórek na půlkolečka, žampíky na pidi kostičky a oboje osmahnu na pánvi na oleji. Osolím a opepřím, pepř mi zas na této kombinaci strašně jede. Tento teplý salát mám jako přílohu strašně ráda. A salát či zelí se hodí vždy.

  3. Toto mám jako dvě velké porce, takže klidně můžou být i tři - jen navýšit množství teplého salátu.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů