KUŘECÍ BURGER
Když potřebujete večer doplnit bílkoviny s minimem tuku:). Další recepty na mém IG: www.instagram.com/b_to_my_b
- 20m
- 3 porce
- středně obtížné
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Paleo
- Primal
- Vaříme ze základu
- Whole30
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 3 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kuřecí stehenní řízek | 500 g |
bazalka čerstvá | 2 snítky |
kořenicí směs kari, jemné | 1 lžička |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
žampiony čerstvé | 100 g |
pórek | 100 g |
olivový olej | 10 ml |
Postup přípravy
-
Maso si ochutím, já mám úplně nejvíc nejraději kombinaci čerstvá bazalka a kari, ale je to na vás 😊 a hodím ho na sucho do kontaktního grilu (rovnou píšu, že mám OptiGril XXL a je to skvělý pomocník do kuchyně i na dovolenou - pokud teda nejezdíte na ól inkluzíf do resortu :)
-
Když se maso dělá, nakrájím si pórek na půlkolečka, žampíky na pidi kostičky a oboje osmahnu na pánvi na oleji. Osolím a opepřím, pepř mi zas na této kombinaci strašně jede. Tento teplý salát mám jako přílohu strašně ráda. A salát či zelí se hodí vždy.
-
Toto mám jako dvě velké porce, takže klidně můžou být i tři - jen navýšit množství teplého salátu.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů