Kuře z remosky

Fruiko

Téměř bezpracné kuře z remosky.

Kuře z remosky

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
kuřecí stehna 2 kusy
kuřecí prsa 2 kusy
petržel kořenová 1 kus
mrkev 3 kusy
cibule červená 2 kusy
máslo čerstvé 75 g
sůl 1 lžíce
pepř 3 špetky

Postup přípravy

  1. I když v receptu už je kuře naporcované, tak začneme tím, že si ho naporcujeme. Jednotlivé části nasolíme a necháme chvíli odstát (ideálně hodinku, ale není nutné), z toho co zbyde si můžeme udělat vývar. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kolečka. Rozprostřeme na dno remosky a na ni klademe jednotlivé části kuřete. Ještě jednou trochu posolíme a popepříme a poklademe plátky másla. Zavřeme, zapneme remosku a nyní můžeme na kuře na dvě hodinky klidně zapomenout. Po dvou hodinách (klidně mu můžete dopřát i více času, pak se budou rozpadat i kosti) máme téměř bez práce hotovo.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů