KURACIE PEČIENKY OBALENÉ V SLANINKE ZO ŠALATOM
- 20m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
játra kuřecí | 300 g |
česnek sušený / granulovaný | 1 lžička |
cibule | 1 kus |
olivový olej | 1 lžíce |
šunka sušená, schwarzwaldská šunka | 20 plátků |
zelené fazolové lusky mražené | 400 g |
sůl | 1 lžička |
cibule červená | 1 kus |
rajčata | 2 kusy |
avokádo | 1 kus |
sůl | 1 špetka |
pepř černý mletý | 1 špetka |
citronová šťáva, čerstvá | 1 lžička |
avokádový olej | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Kuracie pečienky si umyjem, očistím, dám do misky a ochutím sušeným cesnakom, cibuľkou pridám 1pl oleja premiešam a nechám v chlade 1 hodinku odpočívať, potom každý jeden kúsok obalim do swarwaldskej šunky a dám piecť na 180° 15-20minùt.
-
Šalát recept: zelené fazuľky si krátko povarím v osolenej vode, precedim, prepláchnem a dám do misky vychladnùť,pridám pokrajanù červenu cibuľku,rajčiny, avokádo posolím, okorením, pridám trochu citrónovej šťavy a avokádový olej, premiešam a hotovo. Šalát je veľmi chutný.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů