Kurací steak s letným šalátom - LC

MIMA

Lehký, zdravý a lowcarb oběd či večeře. Zasytí a ještě si pochutnáte!

Kurací steak s letným šalátom - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kuřecí prsa 1 kus
sůl himálajská jemná 0,5 lžičky
kořenicí směs na kuře 0,5 lžičky
chřest bílý 200 g
sůl 1 lžička
xylitol 1 lžička
máslo čerstvé 1 lžička
avokádo 1 kus
rajčata 1 kus
citronová šťáva, čerstvá 2 lžičky
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
avokádový olej 2 lžíce
pažitka nať čerstvá 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Recept : kuracie prso 150-200g si prerežem napoly,posolím himalajskou soľou, okorením a prudko opečiem na grilovacej panvici z každej strany po 5 minut(podľa hrúbky prsa).

  2. Bielu špargľu si očistím, pokrájam a dám variť, do vody pridám 1 čl soli, 1 čl xylitolu a 2 čl masla, varím 7 minut,1 celé avokádo si pokrájam na kocky, 1veľkú rajčinu si pokrájam tiež na kocky a pridám k uvarenej špargľi, pridám citrónovú šťavu, soľ, korenie, 2 pl avokádoveho oleja, čerstvú pažítku, premiešam a hotovo.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů