Kulajda - nízkosacharidová

Aneta Schneiderová

pokud jste milovník hub a kopru jako já, tak je tohle pro vás lowcarb (LC) oběd-ráj na zemi!

Kulajda - nízkosacharidová

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
cibule 1 kus
kopr čerstvý, koprová nať 1 svazek
cuketa 1 kus
kokosové mléko 400 ml
houby sušené, směs 2 hrsti
sůl 1 lžička
vajíčka 4 kusy

Postup přípravy

  1. Na ghee nebo másle si orestujete do zlatova cibulku, přidáte kopr, cuketu a 1/3 hub. Promícháte a zalejete kokosovým mlékem a vodou, aby byla cuketa ponořená. Necháte alespoň 20 minut vařit a poté rozmixujete.

  2. Osolíte, opepříte a můžete přidat kokosové mléko nebo vodu pro požadovanou hustotu a zbytek hub. Podáváte s čestvým koprem a vejci či masem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů