Krůtí se žampiony a zeleninou kaší

Dáša

Krůtí se žampiony a zeleninou kaší

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
celer 100 g
kurkuma mletá 1 špetka
smetana na vaření 100 g
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka
žampiony čerstvé 65 g
máslo přepuštěné, ghí 2 lžičky
kedlubna 1 kus
krůtí prsa 90 g

Postup přípravy

  1. Celer a kedlubnu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Uvaříme ve vodě se špetkou kurkumy. Krůtí prsa nakrájíme na menší kousky a zprudka na ghí opečeme. Vyjmeme z pánve a dáme na ní očištěné a na kousky nebo plátky nakrájené žampiony. Restujeme do změknutí. Přidáme maso, osolíme a opepříme. Zalijeme trochou smetany a stáhneme z plamene. Zeleninu scedíme a namixujeme se zbytkem smetany.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů