Krkovice pečená na kysaném zelí - LC

Ali

Tuto kombinaci máme hodně oblíbenou. Je to jídlo z jednoho plechu a velmi chutné, maso svou šťávu pustí do zelí a to není pak vůbec nutné dochucovat. Prostě takto upečená krkovice je nízkosacharidová (LC) a keto, výborná a zdravá :)

Krkovice pečená na kysaném zelí - LC

Suroviny pro 6 osob

Čeho Kolik
vepřová krkovice bez kosti 1 000 g
kysané bílé zelí 1 300 g
cibule 2 kusy
vepřové sádlo 2 lžíce
zvěřinové koření 2 lžíce

Postup přípravy

  1. Na pekáč dám rozpustit sádlo, rozvrstvím kysané zelí i s nálevem. Na to plátky krkovice, které předem osolím a okořením.

  2. Pokladu nakrájenou cibulí a dám péct asi 2 hod/200°C. Podleju trochu vodou a kontroluji, příp. podleju znova.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů