KREVETY na másle
Krevety nemáme denně, ale občas si je dopřejeme...:)
- 5m
- 2 porce
- jednoduché
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Oceánská a australská
- Orestování
- Oslava
- Paleo
- Párty pro děti
- Primal
- Předkrmy
- Slavnostní tabule
- Vaříme ze základu
- Whole30
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
krevety loupané | 500 g |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžíce |
sůl | 2 špetky |
pepř bílý mletý | 1 špetka |
česnek stroužky | 4 kusy |
petrželka, petrželová nať | 2 hrsti |
Postup přípravy
-
Očištěné krevety osolíme, opepříme, opražíme na másle. Přidáme nasekaný česnek a nakrájenou petrželku, vypneme a už si chystáme talíř a chuťové buňky...:)
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 2. Korýši a výrobky z nich
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů