Krémová rajčatová polévka s mletým masem, mozzarellou, slunečnicovými semínky a bazalkou - LC

Celá já

Báječná, rychlá a sytá nízkosacharidová polévka:)

Krémová rajčatová polévka s mletým masem, mozzarellou, slunečnicovými semínky a bazalkou - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
máslo čerstvé 1 lžička
cibule 2 kusy
mrkev 2 kusy
rajčatové pyré, passata 500 g
sůl 1 lžička
pepř černý celý 3 kuličky
nové koření 3 kuličky
vepřové maso mleté 500 g
sůl 0,5 lžičky
kořenicí směs provensálské bylinky 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
slunečnicová semínka 1 hrst

Postup přípravy

  1. Pokrájené 2 cibule a 2 větší mrkve chvilku osmahnout na másle, přidat pasírovaná rajčata 500g (Lidl v krabičce), trochu vody, sůl, kuličky pepře a no koření, povařit do změknutí a rozmixovat.

  2. Vepřové mleté jsem osmahla bez tuku na pánvi, sůl, pepř, provensálské bylinky. Slunečnice opražená též nasucho.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů