KRÁLOVSKÝ PERNÍK S ČOKOLÁDOVÝM KRÉMEM

Kamila Bruknarová - Výživový poradce

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

KRÁLOVSKÝ PERNÍK S ČOKOLÁDOVÝM KRÉMEM

Postup přípravy

  1. Vejce a cukr umícháme do pěny a přidáváme mouku, kakao, kypřidlo, mléko a olej. Tuto směs vylejeme na plech s pečícím papírem.

  2. Pečeme na 180 stupňů přibližne 15 minut, pak teplotu stáhneme na 150 a pečeme dalších 15 minut. necháme vychladit,

  3. Nakrájíme na pruhy a rozkrojíme středem.Pokapeme medem,natřeme merunkovým džemem a nakonec krémem z másla ,cukru a přepuštěné a zchladlé,ale tekuté čokolády.Ozdobíme dle fantazie.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte